Tuesday, December 13, 2016

Testimoni : Kesan Selepas 5 Hari !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sel-sel di muka akan bertukar setiap 21 hari, manakala badan 90 hari, jadi pengambilan suplemen akan nampak lebih cepat berkesan dikulit wajah dahulu berbanding badan - itu saya tahu !


 
Mengikut ujian klinikal, ia berkesan selepas pengambilan konsisten selama 8 minggu !Tapi saya minum 5 hari dah nampak kesan. Eh! Tapi rasanya ramai aje yang baru 2 hingga 3 hari dah rasa kesannya.

Mungkin setiap orang kesan yang berlainan dalam masa 5 hari ni.

Bagi saya yang miliki kulit kombinasi ni, terutama berminyak kat hidung selalu bila berbedak pun cepat cair. 5 hari ambil ia buat kulit lebih seimbang dan bila berbedak tak mudah cair lagi sememeh. Kalau tak, baru 30minit dah comot. Lagi satu kulit terasa lebih lembab dan halus.

Jadi, jika anda hadapi kulit terlalu berminyak, nak dapat keputusan lebih cepat, sebab menjadi kesukaan orang kita nak sesuatu yang cepat berkesan boleh cuba Shaklee Collagen Powder (SCP) 

Jadi, siapa yang nak jadi pengantin baru tu, yang cuma ada seminggu ke dua minggu nak kelihatan kulit lebih sempuna dan mekap lebih tahan lama boleh cuba Shaklee Collagen Powder.

Tapi syaratnya kenalah ambil satu sacket setiap hari. Bukan 1 sacket untuk 2 - 3 hari ye ! Nak lagi bagus ambil dengan ESP, untuk membantu penyerapan dengan lebih baik.


Berminat nak cuba ? Bulan ni beli 2 kotak diskaun 5 %.

Hubungi saya di wassapp 012-6816979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...