Tuesday, November 29, 2016

Untuk Siapa Sebenarnya Nutriferon ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nutriferon ni saya kategorikan macam 'First Aid', sebab bukan ambil setiap hari macam sesetengah vitamin lain tu.








Siapa yang sangat sesuai ambil Nutriferon ni ?

1. Untuk yang selalu senang selsema, batuk dan demam. Kemudian lambat sembuh !

2. Ibu yang menyusukan bayi yg anaknya sering demam, tapi ibu yang makan Nutriferon bukan bayinya ye!

3. Mereka yang mempunyai masalah dengan sistem imun rendah - contohnya pesakit kencing manis, kanser tetapi bukan bererti perlu berhenti ambil ubat daripada doktor ye ! Sebab Nutriferon ni namanya suplemen bukan ubat.

4. Mereka yang sering musafir/travel dan kerap ke luar negara - Faktor cuaca yang berbeza serta nak kurangkan bawak banyak suplemen, jadi bawa yang penting-penting, salah satunya Nutriferon lah !

5. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan contohnya vitamin A,C,E.

6. Mereka yang terdedah dengan pencemaran atau asap rokok.

Bulan ni sempena cuti sekolah, musim orang travel sana sini, memang kenalah offer menarik Nutriferon ni, beli 2 kotak diskaun 5%.

Berminat ? Boleh wassapp saya di 0126816979

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...