Monday, October 17, 2016

Teh Hijau Dan Mata Panda !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Biasa tak buat untuk mengatasi mata panda kita rendam uncang teh dalam air sejuk dan tekap kat mata ?


Saya selalu ler buat, terasa sejuk, nyaman. Tapi nak lagi best guna uncang teh hijau. Biarkan atas mata selama 20 minit. Kandungan tanin dalam teh boleh membantu mengurangkan bengkak dan mengembalikan kesegaran kulit disekitar mata. Malah khasiat teh hijau lagi bagus sebagai salah satu agen antioksidan membantu mengurangkan dan mengelakkan kedutan halus disekeliling mata. Paling penting kena rajin dan selalu buat.

Nak lagi best, selepas tekap mata dengan uncang teh, sapu dengan Enfuselle Eye Treatment dari Shaklee untuk mengurangkan mata panda. Ia tak berminyak yang boleh buat bintik-bintik putih keliling mata, tak pedihkan kulit disekeliling mata, melalui ujian klinikal supaya selamat dan berkesan, iyelah dah sapu kat mata kot-kot termasuk mata. Oh ye! Lagi satu ia selamat untuk pengguna kanta tekap.

Dah kulit keliling mata dapat khasiat teh hijau, apa kata telan juga teh hijau tu. Tak gemar rasa teh hijau sebab keras ? Boleh cuba campuran pelbagai teh dalam sacket kecil ni yang diberi nama Cinch Tea. Walaupun punya pelbagai jenis teh di dalamnya termasuk teh hijau, rasanya 'mild' aje, tak keras.

Bagus supaya hilang rasa mengantuk dan bertenaga selalu. Iyelah, kan macam-macam kita nak buat dalam sehari, dengan stressnya, barangkali dengan satu sacket dengan hirisan lemon buat anda kembali bersemangat !

Berminat ? Boleh wassapp saya di 012-6816979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...