Thursday, March 24, 2016

Selalu Terlupa Letak Kunci ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Apa nak buat bila kita selalu lupa kat mana kita letak kunci kereta atau kunci rumah ? Gelabah bukan ?Tip pertama : Cara paling mudah nak pastikan supaya kita tak tercari-cari di mana kunci adalah dengan meletakkan kunci di tempat yang tetap, mudah di lihat  dan selamat.

Tip kedua : Seorang rakan saya ajar saya, kalau amalkan membaca Subhanallah Walhamdulillah Walailahailallah Waallahuakbar sepanjang mencari benda yang hilang. Insyallah jika masih menjadi rezeki kita akan berjumpa.

Tip ketiga : Lagi satu yang boleh di amalkan adalah dengan mengamalkan Lecithin setiap hari.  Lecithin membantu mereka yang mudah lupa supaya mudah untuk mengingat kembali kerana Lecithin ni mengandungi Kolina yang merupakan komponen Asetilkolina Neurotransmiter yang berfungsi untuk menerima maklumat, simpan dan hantar maklumat apabila diperlukan. Anda seorang pelupa ? Mari cuba amalkan tip di atas !

Nak dapatkan Lecithin ?

Wassapp saya di 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...