Wednesday, March 16, 2016

Macamana ESP Bantu Kesihatan Mata ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hampir keseluruhan badan kita ini diperbuat daripada protein. Jadi, untuk memastikan tubuh badan kita dapat menjalankan fungsinya, badan kita memerlukan protein.Protein ni terdiri daripada 22 asid amino. 9 asid amino perlu yang badan tak boleh hasilkan dan kita perlukannya melalui sumber makanan.
Daripada 9 asid amino perlu tu, secara alami badan kita akan menghasilkan 13 jenis lagi asid amino.

Sumber protein ada banyak. Namun, kadangkala tak semua kita dapat dari sesuatu jenis makanan tu disebabkan kehilangannya melalui proses masakan. Protein ni sensitif dengan suhu yang tinggi.

Jadi, sebagai pelengkap kita boleh ambil ESP, iaitu sejenis protein soya dari Shaklee yang mengandungi lengkap 9 asid amino perlu yang badan kita tak boleh hasilkan sendiri tu !Macamana pula ESP ni membantu kita untuk mendapatkan mata yang sihat ? 9 asid amino perlu yang ada dalam ESP tu membantu badan untuk menghasilkan asid amino TAURINA.

Taurina ini fungsinya untuk memastikan mata menjalankan fungsinya yang betul. Kekurangan taurina menyebabkan gangguan pada penglihatan kita.

Walaupun nampak macam mudah, tetapi mata adalah anugerah tak ternilai.

Nak dapatkan ESP ? Wassapp saya di 012-6816979.

Jangan lupa, bulan ni beli 2 canister diskaun 5%.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...