Tuesday, February 23, 2016

Nampak Macam Biasa-Biasa Aje, Tapi Luar Biasa Sebenarnya !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pernah alami tak tanda-tanda di bawah ?


PERTAMA, ketika orang lain rasa panas, iyelah cuaca sekarang ni panas terik kan ? Malam pun boleh tahan panas, tapi kita rasa sejuk kala orang panas.

KEDUA, sering mengalami ulser mulut yang berulang-ulang walau pada bahagian lain dalam mulut. Kalau sesekali kena tu tanda badan kita kekurangan air, tapi kalau berulang-ulang itu tanda sistem imun kita lemah.

KETIGA, luka lambat baik. Ia bukan merujuk hanya kepada pesakit Diabetis, tetapi pada yang sihat, tiada apa-apa penyakit.

KEEMPAT, mengalami alahan pada sesuatu, tak kiralah pada makanan laut, persekitaran yang berhabuk misalnya walaupun pada asalnya kita tidak mengalami alahan pada benda-benda tersebut. 

Anda sedang mengalami salah satu daripadanya ?

Nak tau tak, itu adalah antara tanda bahawa badan kita memiliki sistem imun yang lemah yang menyebabkan badan kita kurang daya tahan melawan menyakit.

Nak tingkatkan sistem imun badan kita ? Ambillah Nutriferon yang diperbuat daripada tumbuhan yang berfungsi meningkatkan sistem imun kita.

Bulan ni diskaun 5% untuk 2 kotak pembelian Nutriferon.

Nak dapatkan wassapp saya di 012-6816979.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...