Wednesday, January 20, 2016

Vivix Ada Peranan Besar Pada Kologen

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Ketika zaman saya belajar di universiti dulu, seorang pensyarah bertanya kepada penuntutnya "Sepanjang usia kamu, ketika umur kamu berapa kamu rasa suka dengan diri kamu sendiri dan kenapa ?"
Lalu dijawab oleh seorang penuntut yang telah berusia dengan selamba (akak ni seorang pegawai di sebuah jabatan kerajaan)
"Ketika kami umur 20anlah, sekarang dah 40an, masa tu kulit kami cekang, rasa dunia kami yang punya, sekarang dah kedut-kedut 1000!"

Salah satu yang menyebabkan kedut 1000 adalah faktor kulit kehilangan kologen akibat bertambahnya usia. Penghasilan kologen pula berkurang dengan kadar 1.5 peratus pada setiap tahun selepas kita berusia 25 tahun, dan selepas kita berumur 35 tahun 65% kologen kita dah hilang dari badan.

Kologen ini fungsinya bukan setakat untuk untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit tapi diperlukan oleh tubuh untuk membina struktur tisu penyokong, meningkatkan penyerapan kalsium dan banyak lagi. Jadi adalah kurang tepat, kologen hanya untuk kecantikan.

Jadi, bagaimana Vivix dapat membantu atasi kehilangan kologen ?

Vivix berfungsi melambatkan kehilangan kologen dalam badan kerana sifatnya yang melambatkan proses-proses penuaan sel, mengurangkan sel dari diserang oleh radikal bebas yg boleh merosakkan kologen dalam badan kita. Jadi, amatlah berbaloi ambil Vivix untuk jangkamasa panjang untuk pastikan tubuh sentiasa mendapat kologen yang mencukupi.

Bulan ni offer Vivix, beli 2 diskaun 5% dan keahlian percuma.

Berminat ? Wassapp saya di 012-6816979

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...