Tuesday, January 5, 2016

Kita Raikan 'Happy' Dengan Manis-Manis ! Yey!!!!!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Biasakan kita raikan sesuatu yang 'happy' dengan makanan dan minuman manis. Baru ummpp! Sesekali apa salahnya.
Tapi lepas makan manis-manis ty kita buat apa ? Adakah kita balas dengan bersenam kat gim, mencangkul 1 hektar tanah. Atau..... duduk depan komputer atau 'layan' telefon ?

Sempena promosi harga best Vivix bulan ni, saya nak share apa Vivix boleh buat kalau kita ambil makanan dan minuman manis dalam satu-satu masa dengan banyak ?

Selepas kita ambil manis-manis, kita terus ambil Vivix. Sebab dalam masa 5 jam ia dapat mengurangkan AGE (Advanced Glycation Ends Product) yang terhasil daripada gabungan gula yang berlebihan dengan protein dalam badan kita hasil dari manis-manis tu !

AGE ini adalah antara penyebab kita menjadi tua sebelum waktunya. Tua di sini bukan sahaja melibatkan ketuaan pada raut wajah sahaja, tapi tua pada sel-sel kita dan organ kita sebelum waktunya yang mengundang pelbagai penyakit. 

Sebab kita bukan setakat nak sentiasa kelihatan 'muda' tapi yang lebih utama kita nak tua dalam keadaan sihat. Insyallah!

Nak cuba Vivix ? Bulan ni beli 2 diskaun 5% dan keahlian percuma.

Wassapp saya ditalian 012-6816979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...