Tuesday, January 12, 2016

Jaga Kesihatan Hati Tanpa Sebarang Suplemen !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hati kita ni berfungsi sebagai agen detox sebanyak 80 peratus. Beratkan tugas hati, bagaimana nak jaga kesihatan hati TANPA SUPLEMEN selain mengambil pemakanan yang seimbang, sihat dan bersih ? Makanan berwarna warni yang bukan pewarna semulajadi tentulah KATAKAN TIDAK sebab ia sangat bahaya untuk hati kita. Dari kelas-kelas Shaklee, cara untuk menjaga kesihatan hati tanpa suplemen adalah mendapatkan tidur yang berkualiti dari pukul 10 malam hingga 3 pagi. Sebab pada waktu itu, adalah waktu sangat effektif untuk hati kita membaiki pulih dirinya sendiri. Hati kita ni mempunyai keupayaan dalam membina semula hati. Oleh sebab itu hati boleh di anggap sebagai industri pemprosesan dalam tubuh manusia dengan tugasnya sebagai agen detox dan membaiki dirinya sendiri.

Jadi selepas pukul 3 pagi tu, bolehlah kita bangun dan sihatkan hati kita dari segi kerohanian pula dengan berzikir, bertahajjud dan mengaji. Kan molek gitu !

Tapi, masalahnya mampu ke kita nak tidur tepat pada waktu itu setiap hari, atau paling tidak beberapa hari dalam seminggu ? 

Nak dapatkan Vitamin ? Nak jadi ahli ? Boleh wassapp di 012-6816979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...