Wednesday, December 9, 2015

TIP TERKINI Mengatasi Masalah Rambut !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Ketika menghadirkan diri dalam Kelas Health And Wellness malam tadi ada banyak ilmu baru, tip terkini yang saya perolehi.

Salah satunya adalah tip untuk atasi masalah rambut gugur ?
hampir botak ?
bercabang ? 
mahupun rambut rosak. 
Walaupun bagi wanita Muslim ia berada dibalik tudung, namun tak semestinya ia untuk melindungi masalah rambut kita.

Apa tip suplemen yang bagus diambil untuk mempercepatkan pemulihan rambut kita tu ?

Pertama ambil Shaklee Collagen Powder ia membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan rambut

Kedua ambil ESP. Sebab protein adalah asas kepada semua sel termasuk sel rambut dan 90 peratus komponen di dalam rambut daripada protein. lagi satu pengambilan protein membantu penyerapan suplemen yang kita ambil dapat diserap dengan lebih baik.

Ketiga ambil zink yang berperanan menstimulasi pertumbuhan rambut

Keempat ambil Vitamin B Complex yang membantu pembentukan sel darah merah yang sihat, secara tak langsung ia membantu merangsang pertumbuhan rambut.






Boleh tak pilih-pilih suplemen ni ?
Tak boleh !
Memang kena ambil semua supaya masalah rambut lebih cepat berkesan dan cepat atasi masalah rambut ! Lagipun memang jadi lumrah manusia, bila nak sesuatu nak cepat, kalau boleh masa tu jugak kan ?

Bulan ni sale Shaklee Collagen Powder !

Beli 2 Diskaun 5 % !

Nak cuba ?

WA saya di 012-6816979 atau email saya di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...