Sunday, October 11, 2015

Hari Kanak-Kanak Kami

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Semalam sekolah anak saya meraikan hari kanak-kanak. Dapat hadiah dapat makanan dari sebuah restoren makanan segera popular. Tapi memang penat 'menjaga' kami mak-mak jaga 33 orang kanak-kanak riang. Rata-rata mak-mak cakap balik rumah semua pengsan !

Kelas anak saya buat persembahan tarian. Mak-mak yang berdebar takut anak-anak berada dalam situasi luar jangkaan. tiba-tiba lupa step, takut planning tak jadi. biasalah mak-mak ni. Tu yang Vitamin B Complex cepat habis. he3!

Tapi gambar-gambar kat belakang stage pada saya paling best nak kongsi. Selalu tak reti diam budak-budak ni. hari ni mereka betul-betul dengar kata. ha3! Duduk setempat tak main lari-lari dan mulut senyap. Kalau tak.......

Mesti ada benda yang memotivasikan mereka untuk betul-betul behave hari tu ! He3!





 Tapi macam biasa paling over adalah mak-maklah possing ! 



Anda nak dapatkan Vitamin Shaklee ? Boleh wassapp saya di 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...