Tuesday, August 11, 2015

Teh Kurus Shaklee !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Jangan tak tau, Shaklee pun ada teh kurus. Opp! Itu yang ramai kawan-kawan Shaklee gelarkan.  Sekarang ni masih mood raya. Sukar nak tolak makanan yang sedap-sedap.



Teh ni istimewa tau, nama aje teh kurus, tapi ia tidak akan beri kesan cirit birit macam teh kurus lain. Sebaliknya ia beri badan lebih bertenaga sebab mengandungi Taurina dan membantu hilangkan rasa mengantuk lepas makan. Biasalahkan lepas makan berat-berat mood pun masuk Laut Hindi !

Lagi satu, teh ni bantu tingkatkan metabolisme badan sebab semakin kita berusia semakin rendah metabolisme kita.

Selain tu, ia bantu kurangkan lemak visceral yg buatkan body age kita lebih tua dari usia sebenar.

Kan ? Banyak kan keistimewaan teh kurus Shaklee ni ?
 
Jadi, cubalah sekotak, rasa kesedapan teh ini dan keistimewaan teh ini.

Nak cuba ?

Hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...