Monday, August 24, 2015

Saat Semuanya Perlu Bersukat!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Dewasa ini ramai yang memberi cadangan kurangkan perbelanjaan tapi tingkatkan usaha untuk tambah pendapatan. Kerana tiada yang percuma dalam hidup ini. Semua perlu berbayar, waima mahu mahu masuk ke toilet.

Namun saat itu, masih ada orang yang mahu memberi sesuatu secara percuma. Shaklee bagi percuma Vitalea yang telah 100 tahun dalam pasaran kepada mereka yang menjadi ahlinya. 


Malah Shaklee juga memberi separuh harga kepada sebahagian ahlinya yang terpilih untuk pembelian ESP dan Vitamin C. Menarik kan ?ada sesuatu yang kita lupa - jaga juga kesihatan sebab tanpanya gagallah usaha untuk tambah pendapatan.

Ada apa dengan vitamin percuma ? Kalau kita sakit, kita sanggup keluarkan duit yang banyak demi dapatkan rawatan terbaik walau hati tak rela. Takkan orang nak bagi vitamin percuma, kita tolak dengan alasan belum sakit tak perlu suplemen atau ubat. Mencegah kan lebih baik dari merawat.

Nak vitamin percuma tak ?

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...