Thursday, August 20, 2015

Penapis Air Mampu Milik


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Setiap kali kita pulas paip di dalamnya mengandungi logam berat, pencemaran industri dan racun perosak. Sebab tu bila ada kawasan perumahan yang baru dihuni maka banyaklah pamplet penapis air. 

Namun, jika baru berpindah tak semua orang akan masukkan dalam penapis air dalam 'list' keperluan, sebab faktor harganya yang bukan murah.

So, saya nak share tentang Get Clean Water dari Shaklee.

Get Clean Water ni telah disahkan oleh Persatuan Kualiti Air (WQA) dapat mengurangkan pencemaran air.

Apa keistimewaannya ?

  • Ia juga mudah di bawa jika anda nak travel sebab saiznya yang kecil, ringan dan mudah dikendalikan - tak perlu letak ia kat sinki.Kalau anda penuntut kolej dan tiada kemudahan penapis air di kolej kediaman anda, Get Clean Water ni sangat sesuai.
  • Kalau tekanan air di kawasan kediaman anda tiba-tiba menjadi rendah, penapis air lain mungkin tak berfungsi, tapi Get Clean Water masih dapat digunakan dengan baik. 
  • Kita selalu lupa nak bersihkan waterfilter kita kan ? Jadi dengan Get Clean Water ni, mudah - cara saya, bila alirannya menjadi lambat, itu tanda kena tukar terus. Tak payah cuci-cuci.

Berapa harganya ? Harganya tak sampai RM500. Tapi jika anda jadi ahli lagi best harganya.

Hubungi saya untuk pembelian di 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...