Tuesday, June 16, 2015

Vitamin E Bantu Hilangkan Kedutan Dan Garisan Usia

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Vitamin E ni adalah agen antioksida yang tinggi. Lagi best Vitamin E Shaklee ni dah siap-siap mengandungi selenium. Mengapa pentingnya Vitamin E bersama selenium ? Sebab vitamin E dengan selenium adalah bersifat sinergistik iaitu ia sebagai pelengkap bagi menyempurnakan aktiviti vitamin E. Selain itu vitamin E tanpa selenium akan menyebabkan toksik pada jangka masa panjang. Oleh kerana sifatnya yang antioksida, ia membantu menghilangkan kedutan dan garis usia dengan meninggalkan selapisan kelembapan pada kulit. Malah pengambilan suplemen Vitamin E membantu meningkatkan selapisan perlindungan kulit dari cahaya UV.

Menurut kajian yang dijalankan oleh Dr Leslie Packer dari Universiti Carlifonia Berkeley pendedahan kulit pada sinaran matahari menyebabkan kulit kehilangan Vitamin E dalam kulit secara pendadak. Itulah salah satu sebab kulit berkedut dan timbul garis-garis halus walau sesetengahnya pada usia yang muda.

Istimewanya bulan ini Shaklee buat promosi Vitamin E. Beli 2 pada diskaun 5% dan kalau anda jadi ahli, anda akan dapat Vitalea percuma.

Nak cuba amalkan Vitamin E dan dapatkan Vitalea secara percuma ?

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...