Sunday, June 14, 2015

Tak Perlu Selak Mata Dengan Anak Mancis !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Situasi
Kita selalu berazam pada awal Ramadhan selepas menunaikan Solat Subuh nak mengaji, namun selalu baru baca sikit dah rasa mengantuk. Kalau boleh nak selak mata dengan anak mancis.

Situasi 2
Selepas makan tengahari, mood pun ke laut mata pun layu. Nak-nak bila makan banyak, penuh karbohidrat pulak tu ! Memang eloklah sangat !

Situasi 3
Selepas makan atau bersahur perlu memandu, dengan perut penuh, mata pun.... Tak kiralah anda bertugas sebagai pemandu, atau perlu memandu untuk ke tempat kerja.

Siap ! Kalau boleh nak selak mata dengan anak mancis, biar terjegil aje lah kan ?!


Bukan tak pernah alami situasi macam tu. Bila diperkenalkan dengan Cinch Tea memang sangat-sangat membantu saya menangani mata mengantuk ketika memandu untuk jarak yang jauh setiap hari.

Cara saya ambil adalah dengan bancuh dengan air biasa, atau tambah dengan Performance Drink. Bila berpuasa saya ambil ketika bersahur. Alhamdulillah tiada rasa mengantuk melampau untuk memulakan perjalanan pada waktu pagi atau selepas makan tengahari.


Cinch Tea ni bukan sekadar air teh yang sedap tetapi adalah produk yang terbaik untuk menigkatkan metabolisme badan kita dan menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster). 

Bukan itu sahaja, teh istimewa ini bukan macam ini membantu mengurangkan lemak visceral yang membuatkan body age kita lebih tua dari usia sebenar jika terlalu tinggi dalam badan kita.

Tak mau nampak tua kan dari usia sebenar ?

Anda kerap rasa mengantuk terutama selepas mengambil makanan berat ?
Nak cuba Tea Cinch tak ? 

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...