Tuesday, June 30, 2015

Tak Mengantuk Walaupun Bersahur Makan Nasi Banyak !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya bila bersahur suka makan nasi. Biasalah tekak Asia. 

Tapi bila dah makan nasi lepas Subuh mulalah rasa mengantuk.Sebab nasi ni mampu mengubah tahap 'serotonin' yang akan memberikan rasa tenang dan boleh menyebabkan rasa mengantuk. Takkan pagi-pagi nak tidur. Mahal rezeki nanti tau !Kalau tidur pukul 12 tengahari tu okey lah - memang waktu merehatkan badan.

Tak bestlah bila lepas Subuh kita kena keluar bekerja, tapi mengantuk pulak. Di tambah lagi jika pekerjaan kita sebagai pemandu atau perlu memandu untuk ke tempat kerja dalam jarak yang jauh.

Ok, sejak kenal Cinch Tea ni, yang mula-mula dapat percuma 3 peket masa kelas Master norita tahun lepas (benda percuma memang best apa !) memang best. Cerah bijik mata walau lepas makan nasi.

Lepas makan berat, tak kiralah bersahur atau makan tengahari - mood mesti masuk laut kan ?! Ambil Cinch Tea, Insyallah tak mengantuk. Dengan syarat, kena makan baru ambil Cinch Tea.

Cinch Tea ni adalah penggalak tenaga dan ia juga bukan teh biasa sebab ia berperanan kurangkan lemak visceral dlm badan yg membuatkan body age kita lebih tua dari usia sebenar. Tiada kafein yang buat air dalam badan jadi kering.

Saya cuka bancuh Cinch Tea dengan Performance Drink. Nak-nak bulan puasa.




Nak cuba Cinch Tea ?

Hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...