Friday, May 22, 2015

Di Awal Kehamilan Selalu Muntahkan Balik Vitamin , Apa Nak Buat ?!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Ibu hamil bila pergi ke klinik pasti pulang dengan pelbagai jenis vitamin untuk membantu kesihatan ibu dan anak disepanjang kehamilan mereka. Persoalannya ramai yang di awal kehamilan tak lalu dan akan muntahkan balik vitamin yang ditelan tu kan ?

Satu tip yang saya pelajari dalam kelas Shaklee adalah - Ia adalah sesuatu yang ISTIMEWA yang perlu di hargai dan 'dilayan'. Bunyi macam pelik le pulak kan ? Maksudnya ia adalah sesuatu yang biasa. Jangan bimbang dan teruslah makan vitamin itu walau  tau ia akan 'terbuang'.

Sebab, jika anda ambil vitamin Shaklee yang memang dicipta untuk mudah diserap oleh badan, maka Insyallah pasti sedikit sebanyak ada vitamin yang mampu atau dapat diserap oleh tubuh badan. Contohnya Vitalea ni ia hanya ambil masa 7 minit untuk larut dan diserap oleh badan.

Jadi, kalau anda jenis tak boleh telan vitamin ketika hamil, teruskan pengambilan dan kena yakin mesti ada yang boleh diserap oleh badan.

Bulan ni set kehamilan ada sale melalui Kempen YES. Siapa yang dah jadi ahli tak beli, memang rugilah! Mana yang belum jadi ahli jomlah join anda akan dapat banyak penjimatan.

Saya untuk dihubungi ditalian 012-6816979 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...