Tuesday, March 24, 2015

Zink Dan Jerawat

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Zink bukan sahaja terkenal sebagai vitamin untuk lelaki, tetapi ia juga bagus untuk mereka yang mengalami masalah jerawat.


Kan, biasa perempuan memang takut dengan jerawat. Walaupun banyak ubat jerawat yang boleh disapu ke atas jerawat, tapi sekejap sahaja, lepas tu akan tumbuh jerawat kat tempat yang sama atau kat tempat yang lain.

Zink ni fungsinya dalam mengatasi masalah jerawat dengan mewujudkan persekitaran yang tak sesuai untuk didiami jerawat. Selain itu, zink ini membantu meredakan keradangan kulit akibat jerawat yang ada kalanya bengkak dan bernanah.

Nak lagi bagus, amalkan juga set untuk kulit yang terdiri daripada Vitamin B, Vitamin C, Vitamin E dan jangan lupa ESP yang berperanan memastikan sel-sel kulit sentiasa sihat bagi membolehkan suplemen yang kita ambil dapat diserap pada tahap optima oleh tubuh supaya cepat berkesan.

Bulan ni offer best untuk ESP dan Zink, nak cuba ?

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...