Friday, November 14, 2014

Penyakit Mesti Diwarisi Turun Kemurun

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

"Dah bapaknya sakit macam tu, tak mustahil anaknya pun sama nanti !" 
Sakit hati kan dengar orang cakap macam tu ? Macam dia pula yang menentukan untung nasib orang. Penyakit yang biasanya mudah diwarisi dalam masyarakat kita adalah Diabetis atau dalam istilah Malaysianya adalah Kencing Manis.

 Shaklee di muar azrinna-kiosk
Betullah tu ! Menurut Dr Grace Judio-Kahl seorang Sarjana dalam bidang neurosains dan 'behaviour science' dari Klinik Shape-Up Indonesia mengatakan bahawa gen memang boleh diwarisi. Didalam gen mengandungi maklumat genetik yang terlihat secara fizikal misalnya ketinggian dan yang tidak terlihat misalnya kecenderungan terkena penyakit tertentu. 

Walaupun penyakit boleh diwasiri, informasi genetik turut dipengaruhi oleh pesekitaran. Contohnya cara hidup kita adakah menitikberatkan kehidupan yang sihat atau sebaliknya.

Jadi, ketika menghadiri Kelas Shaklee Di Muar, teringat cerita penerangan Master Naquib tentang salah satu produk Shaklee yang salah satunya berfungsi untuk menghentikan keturunan kencing manis.

Jadi, jika dalam susur galur kita ada menghidap Diabetis dan kita masih boleh berusaha menjauhkan dari ibu segala penyakit itu melalui pengambilan Vivix. Kerana Vivix memperbaiki dan melindungi DNA kita dari maklumat genetik tidak terlihat tentang kecenderungan Diabetis.
Mahallah Vivix ! Anda percaya tak, jika kita menghidap sesuatu penyakit kos untuk merawat penyakit itu lebih mahal dari mencegah !
Nak cuba Vivix ?
Saya untuk dihubungi ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...