Tuesday, November 4, 2014

ESP Hilangkan Stretch Mark

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Stretch mark adalah sesuatu yang tidak kita ingini.Salah satu puncanya adalah disebabkan oleh pembesaran badan yang mendadak. Sebab itu ia selalu dihadapi oleh ibu hamil. Selain itu ia juga berpunca daripada ketidakseimbangan hormon dalam badan, kesan pengambilan steroid, dan juga pada mereka yang kekurangan vitamin dan mineral tertentu dalam diet harian. 

Sesuatu yang menarik ketika Kelas Shaklee Effect 3R daripada testimoni bergerak yang terdiri daripada peserta la kan. Ada 3 daripada peserta di bawah ini mengakui ESP membantu mereka mengurangkan dan menghilangkan kesan stretch mark ini.

Lalu, testimoni bergerak itu di sambut dengan anggukan tanda setuju daripada sebahagian peserta kelas tersebut. Kan ? Bila dengar testimoni orang baru kita terfikir bahawa kita sebahagian dari testimoni tersebut. Cuma tak perasan aje !

Bagaimana Protein ESP membantu mengurangkan dan menghilangkan stretch mark ini ? Protein ESP membantu regenerasikan kulit yang bermaksud mengembalikan, membaikpulih dan mempercepatkan proses pemulihan kulit. Dengan syarat, perlulah konsisten dan istiqamah dalam pengambilan ESP.

Anda nak cuba tak ?

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.myRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...