Monday, September 15, 2014

Shaklee Effect Tour 3R Central : Tak Kenal maka Tak Cinta !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Pernah tak kita minat kat seseorang artis, sanggup tengok movie dia, datang dari jauh just nak jumpa artis semata-mata dia tulis kat twitter "I'm here sekian-sekian" kan ? Sanggup beb cari kat youtube nak tengok lakonan-lakonan lama dia. (Tuding diri sendiri dulu!)

Sebab minatlah ia membawa saya ke Shaklee Effect 3R. Sebelum ni Shaklee Effect 3R telah berlangsung di 3 buah negeri  iaitu di Kota Kinabalu 30 Ogos 2014, Johor Bahru pada 12 September 2014 dan terakhir di Kuala Lumpur.

Dan saya memilih pergi ke Kuala Lumpur !




Bukan setakat ibu bapa yang join tapi, meriah dengan kanak-kanak Shaklee, tengok gambar di bawah, banyakkan stroler ?







Kat sini juga saya bertemu dengan rakan maya. Pertama kali bertemu di alam realiti ! Kami bukan sebaya, tapi nampak macam sebayakan ? Itulah rahsia Shaklee Effect kami !


Tengok kat bawah ni, ramaikan ? Masa kami turun beramai-ramai, semua pengunjung hotel 'terpesona' melihat 'kegedikan' kami. Terpinga-pinga mereka melihat, rombongan apakah ini ? Inilah rombongan 3R kami ! Yey!!

Muka saya tak nampak. tapi tak kisah Aiman saya ada kat row depan tu. Dia pulak yang over !


Dapat sesuatu yang baru, tapi tak semua boleh di kongsi. Orang kata makan sorang-sorang, ye memang saya makan sorang-sorang. Memang kedekut pun. Sesuailah dengan 3R tu !
 
Re Energize
Re Ignite
Re Organize



Jom ! Kawan-kawan yang sama-sama join Shaklee Effect 3R kita  kongsikan shaklee effect bagaimana kita bermula dan jatuh cinta !


Saya untuk dihubungi di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...