Tuesday, September 16, 2014

Shaklee Effect Di Mata Anak-Anak Shaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Masa kat Shaklee Effect 3R Central tu ada cerita menarik tentang anak-anak Shaklee. Maklumlah boleh kata hampir semua yang hadir bawa anak, tak kiralah ada yang masih baby dan ada yang dah besar. 

Kalau event lain mungkin diiringi irama muzik insrumental, tapi kelas-kelas Shaklee baik yang Shaklee Malaysia anjurkan atau leader buat memang meriah dengan 'muzik insrumental' suara anak-anak. Malah memang ada antara ruang untuk budak-budak berguling-guling. Ada yang main tablet, makan, malah buat acara gimnastik. Layankan ajelah ! Maklumlah ini bisness family kan ?


Oh ! Ye balik pada cerita asal tentang anak-anak Shaklee ni, mereka pun ada Shaklee Effect cuma mereka tak mampu nak terjemahkan dengan perkataan, tetapi terjemahkan pada perbuatan. Contohnya ketika canister Meal Shakes dibuka untuk minum petang, ada anak-anak Shaklee yang terlompat-lompat kesukaan. Rasanya kalau bukan anak Shaklee ada dia hairan ? Malah kalau bukan anak-anak Shaklee tengok, mungkin dia akan cakap "Dah kenapa dia ni ?". Malah anak saya pun boleh tahan gediknya bila tengok deretan ESP, Performance Drink dan Meal Shakes yang telah dibuka, dia pun sibuk nak bancuh sama !

Lagi satu, bila ada 100 testimoni yang betul-betul di depan mata tentang Shaklee Effect yang buat mereka jatuh cinta, adalah budak tu (ni kes anak sendiri) yang terlompat-lompat gedik ketawa bila sebut nama vitamin tu sama yang dia makan. Apa dia ingat Omega Guard ni dia seorang ke yang makan macam kacang ? Atau dia hairan Omega Guard ni bukan untuk budak-budak aje ke ? Barangkali dia tak tahu yang Omega Guard ni sesuai dari kanak-kanak sampai dewasa.


Kadang-kadang anak-anak kecil punya Shaklee Effect lagi real, dahsyat walau tak diterjemah melalui perkataan.

Bulan ni bulan kesukaan anak-anak dan ibu-ibu sebab ada promosi berganda yang jarang berlaku.


Biar anak-anak kita terlompat-lompat gedik. Kita tak payahlah lompat-lompat. Cool aje sudah !

Saya untuk dihubungi di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...