Saturday, September 20, 2014

Seronoknya Berkongsi ?!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sedar tak sedar dah hampir 5 tahun blog ini di tulis. Suatu tika dulu bila eja nama sendiri di Encik Google keluar nama (ranking first tau !) dalam satu temuduga jawatan yang ada kait mengait dengan lapangan terbang. Padahal dah lama sangat, tak silap lepas tamat pengajian. Tapi sekarang, bila taip nama sendiri akan jumpa blog ini atau atau blog peribadi, tak pun dalam blog kawan-kawan blog artis.

shaklee di muar


Blog tentang perkongsian suplemen yang kita ambil, dari penghidap migrain tegar, senang selsema dan demam, muka 'kaya raya' dengan jerawat. Sekarang semua tu berada pada tahap minima. ada juga jerawat tapi tak selalu ! Kena juga migrain, tapi tak sekerap dulu dan sekarang cepat lega migrain tu ! Selsema/demam -jarang-jarang! Seronoklah, sebab boleh jalani hidup dengan tenang-tenang aje !

Perkongsian ini kalau dapat bantu orang untuk hidup lebih sihat, gembira dan dapat melakukan ibadah dengan selesa, cukup menggembirakan.

Bak kata bonda Shaklee saya,


Anda nak cuba suplemen Shaklee ?

Hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...