Saturday, September 27, 2014

Falling In Love !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya suka menelusuri blog dan wall tulisan Master-Master hebat Shaklee.Llalu saya titip kat sini sebagai ingatan untuk diri sendiri dan mereka yang sama-sama nak berjaya dalam Shaklee. Sebab blog ini juga adalah nota peribadi saya !

Satu yang menarik dan semua Master Shaklee mengakui adalah di sebabkan oleh CINTA. Maksud cinta ini adalah cinta dengan produk Shaklee bukan cerita tentang duit semata-mata, sebab bisness Shaklee di gerakkan oleh produk. Pesannya jika hanya pada duit, ia takkan tahan lama !




Siapa tak bangga bercerita tentang apa yang kita cinta. Sanggup bersusah-susah demi cinta tahap kemaruk ! Setiap hari sentiasa berfikir, produk man asatu yang nak di ceritakan kat laman sosial. 

Sanggup attend ke kelas Shaklee untuk menadah ilmu bicara tentang produk Shaklee. Hanya produk Shaklee yang dibicarakan. Bukan cerita pasal produk orang lain dalam kelas Shaklee ! Tiada !

Jadi, bagi sesiapa yang nak berniaga Shaklee, pastikan kita perlu tingkatkan ilmu dengan membaca dan attend kelas.

Lagi satu, yang ramai orang LUPA, jika dah bisness digerakkan oleh produk, maka sebelum menjual seharusnya kita mencuba, menjadi mengamal vitamin Shaklee sebelum menjualnya. Supaya kita kenal, betul-betul jatuh cinta dengan produk tu. Jadi senang untuk kita bercerita dengan jujur ! Bukan bercerita bagai nak rak, tapi diri sendiri tak pernah cuba !

Ok, nanti-nanti kita sambung lagi, tapi yang ni pada saya paling penting bagi yang menceburi bisness Shaklee !

Adakah anda mahu jadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan anda ?

Hubungi saya ditalian 012-6816979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...