Saturday, September 6, 2014

Apa Yang Saya Suka Dengan SCP Ni !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kerap kali saya di tegur bila berbedak sebab mesti 'fail' kat bahagian hidung. Nampak tak sekata. 'Cair mekap' di situ !

Memang banyak petua yang boleh saya dapat dari segi teknik pemakaian bedak dan nak kurangkan masalah itu bila kita tanya En Google. Tapi saya selalu nak mudah dan cepat, apatah lagi bila kita sibuk memang taklah nak cuba petua-petua tu. Lagipun saya bukan kaki mekap yang ada banyak jenis fondation/bedak nak tepek berlapis-lapis kat muka kan.Nak pakai pun nipis aje !



Lalu ketika mula-mula ambil Shaklee Collagen Powder (SCP) dengan niat nak kongsi dengan mereka yang sampai ke blog ini, seawal 3 hari 'eksperimen', sesuatu yang saya perasan tiada lagi 'cair mekap' di bahagian hidung bila saya berbedak. Best betul ! 

Shaklee Di Muar
SCP dengan Performance Drink

Bila saya meneruskan pencarian hasil ujian klinikal terhadap SCP ni, memang betul apa yang saya alami 'kena' dengan ujian mereka.

* Meningkatkan pengekalan mekap (jika bermekap) sehingga 60%

Kalau ikutkan ujian klinikal ni berdasarkan keputusan pengamalan selama 8 minggu secara konsisten. Tapi bagi sesetengah orang kesan mungkin lebih awal, barangkali pengambilan suplemen-suplemen lain akan mempercepatkan 'keputusan' itu.

Anda ada kes 'cair' bermekap ? Nak cuba ?

Hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...