Thursday, August 28, 2014

Omega Guard Demi Sepasang Mata

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Biasakan kita dengar OMEGA GUARD sangat bagus untuk otak kita.



Tahu tak, Omega Guard juga sebenarnya bagus untuk mata kita.

Pertama sekali saya nak share, pernah alami bintik-bintik putih di keliling mata ? Tahu tak itu ada 2 tanda, pertama sebab krim mata anda tak sesuai kebiasaannya krim tu berminyak dan kulit anda juga berminyak. Kedua satu tanda awal meningkatnya kolestrol jahat dalam badan anda. Jadi, kena ambil pedulilah !

Shaklee di muar

Bagaimana nak hilangkannya ? Nak kopek-kopek ke dengan jari ? Sakit woooo. Cara saya, tengok krim mata tu, relevan lagikah ? Jika tidak, ganti yang lebih sesuai dengan kulit. 
Lepas tu, amalkan 3 biji Omega Guard sehari pada waktu pagi serta beberapa suplemen sokongan. Cuba untuk 2 minggu, Insyallah ia akan berkurangan sedikit demi sedikit asalkan konsisten pengambilannya.

Lagi satu yang saya suka dengan Omega Guard ni adalah ia kurangkan masalah mata kering. Pernah alami ? Terasa kering mata bila kita berada dalam bilik penghawa dingin terlalu lama, membaca terlalu lama atau pakai kanta tekap terlalu lama. Saya juga mengalaminya. Lalu saya ambil Omega Guard, selepas 2 hingga 3 hari tiada lagi rasa mata kering.

Sebagai persediaan untuk mata pada masa depan, (ayat... dah macam novel) Aha ! Saya ada terbaca mengenai satu mengatakan, pengamalan minyak ikan adalah sangat bagus untuk mencegah pengumpulan toksin di retina yang boleh menyebabkan rabun seiring dengan pertambahan usia. So, anda macam saya, berkaca mata, mudah-mudahan dengan mengamalkan Omega guard ini taklah makin tebal 'power' cermin mata kita bila berusia nanti.

Anda ada masalah yang sama macam yang pernah saya alami di atas ? Mengapa tak cuba Omega Guard ? Apa salahnya singkirkan sedikit duit untuk perbelanjaan kesihatan pada masa kini dan masa depan.

Nak dapatkan atau ada sebarang pertanyaan ? 

Hubungi saya di di 012-6816979 atau email saya di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...