Monday, May 5, 2014

Suplemen Untuk Mereka Yang Menghidap Gastrik

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Ramadhan tak lama lagi, bagi anda yang menghidap gastrik selain jaga apa yang masuk dalam mulut, boleh cuba suplemen di bawah ini sebelum Ramadhan, mudah-mudahan perjalanan Ramadhan nanti mudah.

Suplemen yang saya maksudkan ada 2 gabungan. Gabungan pertama iaitu Meal Shakes dan ESP sesuai untuk mereka yang tak suka nak telan tablet. Selain itu, ia juga bagus untuk mengurangkan rasa letih ketika berpuasa kerana kandungan protein dan multivitaminnya melengkapkan keperluan tubuh ketika berpuasa sepanjang hari.
Shaklee di muar
Atau gabungan kedua adalah Vitamin B dan Osteomatrix/kalsium sesuai untuk yang tak kisah nak telan tablet. Paling penting amalkan secara konsisten dan mulakan dari sebelum Ramadhan lagi supaya badan dapat bersedia. Mudah-mudahan usaha anda ini dapat memberi kemudahan ketika menghadapi Ramadhan nanti. 


Shaklee di muar

Apa perbezaan keduanya ?
Ada orang atas faktor gastrik itu sendiri tidak sesuai mengambil gabungan pertama kena ambil gabungan kedua, dan ada orang tak suka nak telan tablet jadi kenalah ambil gabungan pertama. Paling penting dapatkan konsaltansi yang cukup dari pengedar dan amal dengan istiqamah untuk melihat kesannya. Maklumlah penyakit ni datang macam ribut, tapi pergi macam semut jadi kena sabar.

Hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.myRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...