Wednesday, May 28, 2014

Sebagai Persediaan Berpuasa

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Anda dah sediakan Meal Shakes sebagai persediaan berpuasa ? Jika belum bagus dapatkan sekarang untuk kecergasan dan kesihatan untuk berpuasa seisi keluarga terutama kanak-kanak yang baru nak belajar puasa.

Selain itu, ia juga bagus sebagai hidangan lengkap dengan protein, 24 jenis vitamin, mineral dan zat juga kaya dengan serat larut untuk bersahur dan minuman sebelum tidur.

Maklumlah kadang-kadang bila berpuasa kita tak sempat nak ambil suplemen ditambah lagi bila bersahur dan iftar selalu kita akan ambil makanan yang tekak kita suka tapi bukan tubuh kita suka. Jadi kuranglah nutrisi yang badan perlukan.

Lagi satu bagus buat sahur kot terjaga lagi 10minit waktu imsyak tak sempat nak prepare apa. So bancuh Meal Shake, ESP dan PD serta 3 biji kurma Insyallah badan sedia untuk berpuasa.


Bagus juga di ambil sebelum tidur bersama susu suam (saya suka aroma vanillanya bila bercampur susu) supaya tidur lena nak badan segar bila bangun tidur.
Jika belum, boleh dapatkan daripada saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...