Sunday, May 4, 2014

Bukan Untuk Kanak-Kanak Sahaja

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

"Itu vitamin untuk kanak-kanak aje, orang dewasa tak sesuailah !"

Shaklee Di Muar

Bila sebut Meal Shakes itulah tanggapan ramai orang, namun sebenarnya ia juga boleh diambil oleh orang dewasa cuma sudah pasti sukatannya yang berbeza. Kita ibaratkan sukatan Meal Shakes macam saiz baju. Bagi orang dewasa baju mereka mestilah saiz besar dan kanak-kanak mestilah perlu saiz kecil. Jika yang kecil pakai saiz orang dewasa memanglah tak sesuaikan ? Begitu juga sukatannya mengambil Meal Shakes kena ikut usia supaya badan mendapat faedahnya !
Meal Shakes ini adalah multivitamin dalam bentuk susu yang terdiri 19 vitamin dan mineral, kaya dengan kalsium dan protein. Ia juga mengandungi 240 kalori dalam setiap sajian yang disarankan apabila dicampur dengan susu rendah lemak. Ia juga merupakan makanan segera yang rendah lemak, rendah-glycemic maknanya ia buatkan kita tidak mudah lapar, beri tenaga secara berterusan selain mengandungi fiber. Meal Shakes ini penuh dengan haruman vanila. Buka penutup aje terbau haruman vanilla.
Anda nak cuba ? Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.myRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...