Wednesday, May 21, 2014

Berita Baik Untuk Kaki Selfie Tegar

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak bergambar, tapi perlu beberapa kali tengok cermin. Terasa kulit berminyak, kusam berjerawat. Ah! 360 kan ada, walau pada hakikatnya ia seperti menipu diri sendiri. Ambil gambar lalu puji diri sendiri sebelum post di media sosial, "cantik aku ni, tiada sebutir pun jerawat" Walau bukan pada hakikatnya!



Nak tak jika sesekali kita selfie without 360, mekap tebal dan apa-apa 'edited' ? Cuba anda menjadi pengamal suplemen tegar dibawah Insyallah anda akan selfie dengan yakin :

Vitamin B
Vitamin C
Vitamin E
ESP

Pengambilan suplemen ini membantu mengatasi kulit wajah yang kusam, di samping ia membantu menyingkirkan jerawat dan parut-parut. Paling penting ia selamat dan baik untuk kesihatan tubuh badan kita. 

Lagi satu, jangan lupa jaga kebersihan diri termasuk mencuci kulit muka dan mandi dengan kerap. 

So, ia akan buat anda lebih yakin untuk ber'selfie' dan boleh mempertimbangkan untuk melupakan seketika 360 !- JADI DIRI SENDIRI penting juga untuk bina keyakinan ! 

Nak dapatkan suplemen ni atau nak dapatkan harga best dengan jadi ahli ? Saya alu-alukan kedatangan anda menjadi ahli keluarga bisness saya!

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...