Thursday, March 20, 2014

Shaklee di Muar : 100 Di Pertengahan Bulan

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

15hb - Anda ketuk password bank by online, mana tau kot-kot ada keajaiban ada duit dipertengahan bulan walau anda tahu, memang tiada sebenarnya. Tiba-tiba anda lihat angka 100 atau lebih dari itu. Anda kerutkan dahi, dari mana !?

Shaklee Di Muar

Baru anda teringat, anda 'sharing' tentang Shaklee agak lebat dan hebat sepanjang bulan lepas. Alhamdulillah!
Anda memang ada kerjaya yang membolehkan anda mendapat sumber kewangan secara tetap, tetapi sebahagian besar dari kita gunakan untuk melangsaikan hutang piutang. Dari kereta, rumah, pinjaman pendidikan. Barulah sebahagian kecil di agihkan kepada ibu bapa dan perbelanjaan. Sudahnya timbul istilah 'kering' dipertengahan bulan. Lalu hasil 'sharing' itulah 'topup' dipertengahan bulan.

Walau bagi sesetengah orang apalah dengan RM100 itu, namun bagi anda boleh jadi ia adalah perbelanjaan dapur, minyak kereta, atau barangkali tiba-tiba ada orang datang kepada anda dan minta sumbangan, lalu sebahagian dari RM100 itu menjadi rezeki orang lain.

Itu kalau RM100, kalau lebih dari itu ? Tak mustahil untuk anda jadikan ia sumber pendapatan tetap !

Mahu mencari pendapatan tambahan bersama kumpulan saya ?

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...