Tuesday, February 18, 2014

Istimewanya Vitalea

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.Apa yang buat Vitalea multivitamin terbaik ?


  • VitaLea Shaklee adalah multivitamin dan multimineral yang pertama dicipta di dunia. Asal namanya ialah Vitalize-Mineral dan disingkatkan kepada vitamin, dan istilah VITAMIN digunapakai hingga ke hari ini.
  • Mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstak dari sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA.
  • Berwarna hijau kerana disaluti spirulina, adalah tablet vitamin yang paling pantas terlarut dalam air. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan pantas oleh usus kecil.
  • Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. 
  • VITALEA sejenis multivitamin dan mineral yang dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai The Best Multi-vitamin dalam Public Interest pada tahun 2000.
  • Kandungan setiap vitamin dan galian itu ditetapkan hanya mengikut keperluan dan tidak berlebih-lebihan. Kerana sesetengah multivitamin yang berada dalam pasaran mengandungi kuantiti setiap vitamin pada kadar yang banyak dan ini akan menyebabkan badan merasa panas dan dehydrate.
  • Istimewanya Bulan Februari 2014 adalah Bulan Sale Vitalea. Kali terakhir Vitalea sale adalah pada September 2011. Dapatkan barang dua botol pada harga best sepanjang bulan ini untuk kegunaan setahun. Jika anda menanti sale lagi mungkin kena tunggu 3 tahun lagi ! He3!


Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my untuk konsaltasi dan pembelian


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...