Friday, December 27, 2013

Apa Yang Saya Suka Dengan Omega Guard Ni ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Bila sebut Omega Guard tak lari dari suplemen untuk otak, tetapi ia juga punya manfaat lain yang tersembunyi.

Shaklee di muar

Saya suka ambil 3 biji Omega Guard bila batuk tak henti-henti pada waktu malam. Selepas ambil 3 hari berturut-turut Alhamdulillah batuk hilang. Lagi satu saya suka ia bantu melembabkan kulit dan mata. 

Lagi, ia bantu melembabkan kulit saya, sebab Kadang-kadang kita rasa kulit dan mata kering sebab hilang lembapan akibat cuaca yang panas dan penghawa dingin. 

Sebagai seorang bekas pemakai tegar contact lens tegar, mata kering memang tak boleh dipisahkan. Jadi, bila saya ambil Omega Guard, mata rasa lembab aje.

Ada seorang kawan saya cerita, dengan ambil 3 biji Omega Guard sehari, bantu dia mengurangkan 'ketebalan' spare tyre kat badan dia dalam masa yang cepat. Kadang-kadang kita ni mak-mak orang nampak kurus tetap ada spare tyre kan ?

Anak saya pula ambil Omega Guard bila selsema. Kadang-kadang masih selsema tapi tidak meleleh-leleh, dan cepat kering. Tau pulak dia ambil Omega Guard tanpa disuruh sejak usia 4 tahun.

Jadi, kalau anda nak dapat kebaikkan Omega Guard jugak, boleh pm/wa saya ditalian 012-6816979


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...