Wednesday, August 21, 2013

Mudah Rasa Sengal-Sengal ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Anda sudah terasa yang tenaga anda seperti nenek yang berusia 80 tahun, kecuali jika nenek itu masih boleh berlari 5 kilometer tanpa henti ? Jika anda terasa sengal dan pedih pada sendi akibat kecederaan sukan yang berulang-ulang, anda mungkin mengalami tanda-tanda awal osteoarthritis. 

Apa itu Osteoartritis ? Ia adalah keadaan di mana terdapat kemusnahan pada rawan yag menyelaputi sendi-sendi. Biasa berlaku pada usia emas akibat kerja keras pada usia muda. Sendi-sendi yang selalu terlibat adalah sendi pinggang, lutut dan tulang belakang.

Orang kata sediakan payung sebelum hujan. Berusaha sebelum menyerah. Kalau dah ada tanda-tandanya, tak salah ambil suplemen untuk sendi walau masih muda. Suplemen yang saya maksudkan adalah Advance Joint Health Tablet (AJHT)

Shaklee di Muar azrinna-kiosk


Bagaimana ia berfungsi ?

  • menyokong keselesaan sendi
  • membantu kekalkan tulang rawan kerana ia bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan. Ia juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen.
  • memelihara tisu penyambung yang sihat
  • melancarkan pergerakan harian
  • dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi 
  • memberi kekuatan kepada struktur sendi
Adalah lebih bagus jika diambil bersama Osteomatrix dan Omega Guard kerana ia adalah gabungan mantap untuk tulang, sendi dan otot. Nantikan testimoni !

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...