Thursday, July 25, 2013

Testimoni Shaklee Performance Drink

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

"Mengantuklah nak memandu lepas sahur!"
"Letihlah nak pergi terawikh !"
Itu antara keluhan yang biasa kita dengar ketika berpuasa

Alhamdulillah, antara sedar dan tak sedar Ramadhan sudah berada dipertengahan. Ramadhan bukan sahaja bulan yang amat hebat, tetapi puasa itu juga amat baik untuk kesihatan kerana tubuh kita dicipta oleh Allah dengan satu mekanisme regulasi semulajadi yang akan diaktifkan semasa berpuasa iaitu lemak badan akan digunakan sepenuhnya. - bagus juga untuk menurunkan berat badan!

Namun puasa bukan bererti bulan untuk berehat, merasa lesu, tidur sahaja hanya kerana tidak makan, sedangkan ketika kita berpuasa, satu mekanisme regulasi semulajadi akan diaktifkan iaitu lemak badan akan digunakan sepenuhnya. Oleh itu, puasa sepatutnya menjadikan kita lebih hebat seperti banyaknya peristiwa penting ketika zaman Rasullah S.A.W. 

Setiap kali berpuasa pilihan suplemen utama adalah Performance Drink. Malah ada yang menambah kebaikannya dengan protein ESP dan Meal Shakes atau Tripple Gem. Pengambilan bersama makanan sunnah membantu anda mendapat super duper stamina.
Shaklee di Muar azrinna-kiosk

Saya kongsi hasil pengalaman mereka yang jadikan Performance Drink sebagai minuman ketika bersahur dan berbuka.

 Shaklee di Muar azrinna-kiosk
 
Anda mahu jadikan Performance Drink sebagai sumber tenaga untuk mengejar bulan 1001 rahmat ni ? Hubungi saya ditalian 012-6816979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...