Friday, July 26, 2013

GLA Menguruskan Badan Ketika Tidur ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

"Mari membakar lemak sambil tidur"

Itulah salah satu penangan Shaklee GLA Complex yang saya suka. Caranya ambil GLA sebelum tidur. Selain ia menjadikan kulit kita anjal dan lembab sebaik bangun dari tidur ia juga adalah egen pembakar lemak ketika kita tidur.

Shaklee di Muar azrinna-kiosk


Ekstra bestnya kandungan Vitamin E dalam GLA ni juga membantu kita untuk mengurangkan berat badan. Sebab Menurut University of Michigan Health System, vitamin E membekalkan kesihatan muskular yang penting dalam pembakaran lemak.

Sebenarnya Vitamin E membantu secara tidak langsung bagi mereka yang mahu menguruskan berat badan selain menjaga pemakanan dan senaman berkala. Bercerita tentang bersenam, tahu tak bahawa membersihkan rumah selama 1 jam mampu membakar 100-200 kalori.

Lain-lain manfaat GLA boleh rujuk sini.

Shaklee di muar, azrinna-kioskJadi, bagi anda yang nak cuba GLA sempena pesta GLA sepanjang Julai 2013 ini apa kata dapatkan satu dan rasa keberkesanannya.

Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my untuk pembelian dan konsaltansi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...