Friday, May 17, 2013

Demam Oh! Demam

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Terasa berat kepala dan tekak terasa pahit. Kulit terasa seperti dicucuk-cucuk, tersentuh pun rasa sakit. Mahu updates blog pun tak larat, barang-barang yang di customer order serah saja pada Shaklee untuk diurus penghantarannya. Mujur Shaklee punya perkhidmatan ini.

Lalu tidur adalah penawar baik untuk menghilangkan tanda-tanda demam saya semalam. Sebelum tidur saya makan 1 paket Nutriferon dan bancuh satu gelas Performance Drink. Istimewanya ambil Nutiferon sebab bila demam biasanya kita rasa sejuk, menggigil walau suhu badan panas tetapi sukar berpeluh, bila ambil Nuriferon badan rasa berpeluh - tu yang buat demam cepat baik. Performance Drink pula kala demam biasa kita tak selera makan, nak minum air pun malas. Tekak terasa sakit dan bibir mula pecah-pecah, jadi Performance Drink untuk imbangi air dalam badan dan kurang sikit rasa sakit tekak ni. 

Performance Drink ini berfungsi macam air isotonik iaitu untuk mencegah penghidratan, namun istimewanya ia tak ada gula jadi pesakit Diabetis boleh minum dan tak ada gas jadik budak-budak kecik boleh minum. malah saya bekalkan anak saya ke sekolah tadika dengan performance Drink. Boleh baca di tajuk minuman popular ketika bulan puasa.
Jadi memang sesuai 2 produk ini perlu ada. Sebab kita tak tau bila kita memerlukannya. Untuk siapa Nutriferon boleh baca kat tajuk ini pasukan cari dan musnah

Saya untuk dihubungi ditalian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...