Wednesday, April 17, 2013

Suplemen Untuk Suami

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Ramai isteri yang amat mementingkan kesihatan diri, jaga makan, bersenam, ambil suplemen tetapi selalu lupa pada kesihatan suami. Iyelah kadang-kadang kita menjadi seorang yang amat prihatin tentang sesuatu perkara tetapi kita di pasangkan dengan sebaliknya. Jadi, kitalah kena prihatin tentang makanan seimbangnya, bersenamnya, mengawal stressnya dan apa kata tambah suplemen asas untuknya sebagai menyokong kesihatan.

Suplemen yang saya maksudkan adalah Vitamin E, Zink dan Performance Drink. Vitamin E berfungsi sebagai agen anti-oksida sebab gaya hidup lelaki yang kadang-kadang lebih mudah terdedah kepada sumber radikal bebas, ditambah lagi sesetengah lelaki yang menghisap rokok. Ia juga baik untuk kulit, sebab menjadi lumrah lelaki untuk tidak mengambil berat penjagaan kulit. vitamin E juga baik untuk jantung, sendi dan memperbaiki kitaran darah dalam tubuh.
Suplemen kedua adalah zink atau dikenali juga sebagai khazanah lelaki kerana fungsinya kepada persona lelaki. Ia juga berperanan mempertingkatkan sistem imun, membantu mengekalkan deria bau dan rasa.


Satu lagi suplemen adalah Performance Drink (PD), kerana sesetengah lelaki sukar untuk meminum banyak air masak, sedangkan kita tahu setiap 25kg berat badan, kita memerlukan 1liter air masak/putih. Malah ramai lelaki yang menjadikan minuman isotonik sebagai teman ketika bekerja atau bersukan. Apa kata kita sediakan PD sebagai bekalan untuk pasangan. Istimewanya PD mengandungi rumusan ekslusif OptiCarb yang berfungsi untuk meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh yang amat sesuai untuk lelaki yang bekerja berat ditambah di tengah panas dan suka bersukan !
Jadi, kitakan isteri yang prihatin tentang seisi rumah, jadi apa lagi hubungi saya untuk pembelian di talian 012-6816979 atau noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...