Wednesday, April 10, 2013

Bila Demam Menyerang

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Isnin lepas terasa sangat letih bila hingus meleleh-leleh. Lalu saya makan Nutriferon 3 peket hari tu. Satu peket pagi, sepeket petang dan sepeket malam tapi bukan sebelum tidur sebab takut tak cukup minum air masak. Semalam masih lagi sama keadaan selsema saya, cuma tanda-tanda batuk telah menghilang jadi ambil 2 peket. Hari ini, selsema dah tiada, cuma tekak masih terasa berkahak, jadi ambil 1 peket sahaja.Alhamdulillah !

Apa itu Nutriferon ? Ia adalah suplemen unik Shaklee yang tidak ada di lain-lain syarikat dan  tiada di hypermarket sekalipun, hanya boleh dibeli dari Shaklee,. Nuriferon adalah makanan khas untuk interferon iaitu sel antibodi badan kita untuk membantu menambah baik sistem imun badan kita dan perisai supaya badan kita lebih kuat.

Nutriferon juga sesuai diambil untuk mereka yang bergantung kepada antibiotik, seperti yang ramai antara kita tahu kesan sampingan dalam jangkamasa panjang jika kekal dengan pengambilan antibiotik.


 
Begitu juga jika ada kalangan rakan-rakan yang menghidap Diabetis dan luka, selain mengambil ubat yang di syorkan oleh doktor mengikut dos dan masa, luka yang dicuci dan dijaga dengan baik, amalkan juga Nutriferon supaya luka cepat sembuh.

Jika satu rumah demam tak kebah-kebah dari anda suami isteri sampai bayi yang baru berumur bawah setahun. Bagaimana mahu menanganinya ? Sesuaikah Nuriferon untuk kanak-kanak bawah 12 tahun ? Sebenarnya Nutriferon tidak diuji ke atas kanak-kanak yang berumur di bawah 12 tahun. Namun, guru saya pesan, untuk kanak-kanak tuangkan sedikit Nuriferon dan bancuh dengan Performance Drink. Bagi bayi yang demam 3 hari tak sembuh-sembuh, dan masih menyusu badan, ibulah yang patut ambil Nuriferon. Namun Nutriferon tidak sesuai diambil oleh ibu yang sedang hamil ye!

Jika anda ternanti-nanti kemunculan semula Vitamin C 500mg, apa kata ganti dengan Nutriferon, anda pasti sukakannya.


Hubungi saya untuk pembelian di nombor telefon 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...