Friday, April 26, 2013

Apa yang istimewanya bisness Shaklee

Alhamdulillah, bertemu kali lagi dengan Jumaat. Rezeki dengan Shaklee yang juga indah pada pagi Jumaat (hari-hari lain pun indah juga).

Setiap ruang perniagaan dan pendapatan mesti ada keistimewaannya yang tersendiri. Begitu juga Shaklee.Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee ?

Shaklee menawarkan 3 C untuk pengedarnya yang benar-benar usaha.

1.  CASH
Anda boleh membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan mengumpul point.Jika anda rajin berkongsi dengan kawan-kawan dan saudara mara sehingga point yang tertentu akan melayakkan kita untuk menerima bonus dalam bentuk cash walaupun anda tak ada downline lagi. Semakin banyak anda berkongsi semakin banyak bonus yang kita dapat. Seronoknya bonus akan diberi pada tengah-tengah bulan.

2. CAR
Ia untuk pemimpin pengedar yang layak. Namun bukan bermakna syarikat akan beri kereta, tetapi ia adalah dalam bentuk bonus kereta yang kita boleh gunakan untuk membeli rumah, sebagai simpanan atau melunaskan hutang-hutang kita. Jika kereta kita memang sedia elok tak perlu kita beli yang baru bukan ? Cuma mungkin kereta kita belum habis bayar, jadi gunakan bonus itu untuk membayarnya. Kan kereta yang paling best adalah kereta yang dah habis bayar ?

3. CONVENTION
Domestik atau luar negara dan Umrah bagi mereka yang layak dan menepati syarat-syaratnya.

Pengedar Shaklee Di Muar
Pengedar Shaklee Di Muar
Anda nak mendapat 3C ini juga ? Anda perlu menjadi ahli melalui dua cara, pertama dengan membayar RM75 atau membuat belian sekitar RM700 untuk menjadi sebahagian ahli keluarga bisness saya.

Jika anda berminat, hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...