Monday, March 4, 2013

Mahu Merubah Genetik Rendah Anda ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Ketika saya mengikut Workshop Shaklee pada hari minggu yang lepas, sesuatu yang menarik ingin saya kongsi. Jika anda dan suami bukan dari kategori tinggi, tetapi mahukan anak tidak mewarisi genetik itu ada cara yang boleh anda buat. Walaupun ketinggian bukanlah sesuatu yang menjamin kebahagiaan di dunia dan di akhirat, tetapi ia dapat membantu anak-anak tidak merasa rendah diri apatah lagi jika kita turut sama bakal mewarisi genetik berbadan besar kepada anak.

Pengalaman Nutrition Shaklee itu adalah sesuatu yang menarik untuk saya kongsi. Caranya jika anak perempuan telah kedatangan haid pertama, ibu boleh memberikan anak perempuan Osteomatrix sebagai salah satu suplemen harian beserta senaman bagi memastikan tulang padat dan sihat. Menurutnya sehingga 3 tahun selepas kedatangan haid tubuh badan anak perempuan akan membesar secara aktif, jadi gunakan peluang itu untuk turut memastikan ketinggiannya sama-sama pesat. Dan berdasarkan pengalamannya, kajian beliau berhasil, apabila beliau dan abangnya tidak berada dalam golongan yang tinggi (saya kira ketinggian mereka sekitar 154cm) berbanding adik bongsu setelah mereka sekeluarga mengenali Shaklee memang tinggi lampai.
Bagi anak lelaki pula, berikan Osteomatrix sebaik sahaja mereka meningkat remaja, walaupun pertumbuhan tubuh badan remaja lelaki punya jangkamasa lebih panjang iaitu sehingga mereka mencapai umur 21 tahun, tetapi bagi yang punya genetik rendah ia dapat membantu pertumbuhan ketinggian yang lebih pesat.

Ostoematrix sesuai di ambil biar untuk jangkamasa panjang walau seumur hidup sebab ia selamat, kerana kajian menunjukkan kalsium Osteomatrix diserap sepenuhnya oleh tubuh badan selepas 12 jam diambil jadi tiada yang tertinggal di buah pinggang. Selain ini dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati dan isinya seimbang bagi memastikan kadar penyerapannya dalam tubuh 100%.

Mahu dapatkan Osteomatrix, hubungi saya di talian 012-6816979 atau emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...