Tuesday, March 5, 2013

Mahu Jadi Ahli Shaklee ?

Anda mahu jadi ahli Shaklee ? Mudah sahaja, hanya melalui 2 cara iaitu CARA PERTAMA membayar RM75 untuk keahlian seumur hidup atau CARA KEDUA membeli produk Shaklee dengan nilai lebih kurang RM720 dan akan mendapat keahlian percuma. Mana satu yang bersesuaian dengan anda ? 

Jika kawan-kawan di sebelah kiri, kanan atau depan anda mahu juga mencuba Shaklee, apa kata guna sahaja cara kedua untuk menjadi ahli. Sebab anda akan jadi lebih bersemangat kerana baru jadi ahli, sudah dapat bonus dari Shaklee. 

Jika selama ini anda tercari-cari sumber pendapatan sampingan yang menyeronokkan dan lain dari dunia kerjaya anda. Apa kata anda memasuki dunia Shaklee khususnya kumpulan saya. Ketika mula-mula 'join' dulu saya dapat rasakan berbeza, kerana tidak diajar tentang bagaimana mahu berjual sahaja, tetapi paling penting tentang produk itu sendiri.

Anda jangan bimbang jika "tak tahu apa-apa tentang Shaklee" sebab sebaik sahaja anda menjadi ahli, anda akan di berikan jalan bagaimana untuk mengenali Shaklee dan produk-produknya. Contohnya jika anda seorang yang sibuk bekerja atau seorang surirumah yang perlu menjaga kebajikan keluarga anda boleh mendapat maklumat pada waktu senggang anda melalui forum tertutup. Sesekali jika anda punya masa anda boleh menghadirkan diri dalam workshop yang akan dijalankan secara berkala. Istimewanya setiap workshop yang dianjurkan tidak akan meminggirkan keluarga anda, sebab anda boleh bawa suami dan anak-anak sekali. Memang meriah ! 


Anda berminat ? Hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...