Wednesday, March 6, 2013

Apa Ada Dengan Osteomatrix ?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Tiada rasa sakit belakang terutama ketika bagun tidur, tiada rasa ngilu bila bf atau mengepam susu ketika period, rindu sangat dengan Osteo bila habis - Itu antara testimoni customer saya yang suka akan Osteomatrix.

Sebenarnya banyak lagi manfaat Osteomatrix ini, antaranya :


  • Bagi mereka yang menghadapi masalah gastrik boleh amalkan Osteomatrix bersama vitamin B. Kan lebih baik dari telan ubat kapur !
  • Membantu mereka yang sering mengalami kekejangan, kebas-kebas atau orang kata 'semut-semut' bila dah lama duduk bila mahu bangun sikit punya seksa
  • Mengimbangi tekanan darah
  • Bagi anda yang sering menghadapi masalah sembelit boleh cuba Osteomatrix kerana kandungan Magnesium di dalamnya membantu masalah tersebut
  • Jika anda ada masalah migrain, Osteo adalah salah satu suplemen yang tak harus ditinggalkan kerana ia membantu menguncupan urat saraf ketika migrain menyerang
  •  Bagi anda yang sering bermasalah dengan PMS, selain GLA Complex, sertakan sekali Osteomatrix untuk melegakan pada masa itu.
  • Osteomatrix juga membantu otot jantung anda untuk melakukan pengembangan dan penguncupan dengan betul
  • Membantu menangani tumbesaran kanak-kanak dan remaja dari terbantut


Saya jatuh cinta dengan Osteo sejak mengalami sakit tumit dan belakang ketika selepas bersalin dulu. Malah sehingga kini saya amalkan terutama ketika mahu berjalan jauh dan ketika migrain menyerang sekali sekala.

Istimewanya Osteomatrix Shaklee ia umpama dinding simen yang kukuh kerana ia turut mengandungi magnesium yang berfungsi untuk menghantar kalsium untuk diserap oleh Vitamin D, manakala Boron berperanan untuk membuat tulang, Mangan, tembaga dan zink untuk kuatkan tulang. Selain itu gabungan vitamin dan mineral ini membantu penyerapan yang hampir 100% selepas diambil selama 12 jam. Jadi tak timbul kesan sampingan seperti batu karang dan sebagainya.


Nak cuba ? Hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.myRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...