Sunday, November 4, 2012

Set B Bukan Untuk Ibu Menyusu Sahaja

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Jika disebut Set B ramai yang tergambar di minda suplemen asas untuk penyusuan bayi. Tetapi ia hanya hanya relevan untuk ibu yang menyusukan bayi kerana konsep asas penyusuan adalah supply and demand. Oleh kerana itu ibu menyusu yang mengambil set ini kena memahami konsep supply and demand untuk mendapat hasil yang diharapkan. Jadi ia sesuai diamalkan untuk semua golongan samada lelaki atau wanita kerana ia adalah set vitamin kesihatan optima.

Apa ada dalam Set B itu ? Ia mengandungi Vitalea/ multivitamin, Vitamin C, Vitamin B dan Alfalfa.

Ia sesuai di ambil untuk mereka yang menghadapi masalah bau badan selain sudah tentu turut menjaga kebersihan luaran seperti kerap mandi, menukar pakaian, memakai pakaian yang menyerap peluh seperti fabrik dari kain kapas.

Set ini juga menjadi set asas untuk mereka yang menghadapi masalah alahan pada sesuatu. Contohnya kerap bersin dan selsema pada awal pagi.

Set ini juga adalah set asas untuk mereka yang mahu menurunkan berat badan selain vitamin lain seperti omega/lecithin dan herbalax.

Ia juga membantu masalah keputihan yang dialami oleh wanita dan bagus untuk suami isteri. Bagi bakal pengantin, pengambilan 90 hari sebelum majlis perkahwinan dapat memberi impak wajah berseri.

Mahu untuk kesan yang lebih baik, tambahkan ESP kerana protein penting unruk bina sel. Sel yang sihat akan membantu menyerap vitamin dengan sangat baik.

Jadi, Set B bukan untuk wanita yang menyusukan sahaja. Tetapi ia tidak sesuai diambil oleh mereka yang menghidap SLE, sebab alfalfa TIDAK untuk SLE.

Mahu dapatkannya ? Hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...