Wednesday, November 21, 2012

Jika Makan Vitamin Tak Ada Kesan

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Pernah tak anda makan vitamin untuk penjagaan kesihatan dan kulit tapi tidak membawa kesan apa-apa ?  Oleh itu, ada baiknya anda mengamalkan Herbalax dengan tujuan untuk membersihkan usus, membantu mengelakkan gangguan kepada sistem pencernaan, sistem peredaran darah dan sistem pertahanan badan yang akan menghalang penyerapan vitamin.

Herbalax umpama 'ubat julap' tapi bertindak lembut dan tidak buat anda cirit birit jika betul pengambilannya. Ia juga boleh diambil jika anda ibu yang menyusukan bayi, tetapi perlu di ambil mengikut panduan yang diberi.


Selain Herbalax, perlu ada dalam pertimbangan anda adalah ESP. Sebab salah satu fungsi ESP adalah membekalkan protein yang berkualiti yang insoflavon tidak terjejas akibat proses pencuciannya hingga proses penyediaannya dalam bentuk serbuk tidak melalui suhu tinggi. Kerana soya yang dimasak pada suhu yang tinggi akan merosakkan rangkaian molekul-molekulnya.

Fungsi protein ini adalah untuk menggantikan sel-sel yang rosak kepada sel-sel baru yang elok dan cantik tumbuhnya mengikut kitarannya iaitu 28 hari untuk sel-sel di kulit muka, dan 90-120 untuk sel-sel pada anggota badan. Fungsi sel-sel yang elok tumbuhnya ini pula adalah untuk membantu penyerapan zat-zat dengan lebih baik dari vitamin-vitamin yang anda makan tu!
 
 Anda nak cuba ? Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...