Wednesday, July 25, 2012

Performance Drink Untuk Seorang Yang Bergelar Ibu


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Bila dikhabarkan Performance Drink telah memenuhi semula stoknya di pasaran Malaysia, rasa bersyukur kerana sekurang-kurangnya dapat membantu mereka yang bergelar ibu lebih bertenaga ketika Ramadhan ini. Tak kiralah samaada ibu itu sedang menyusukan bayi, hamil atau hanya surirumah kerana salah satu fungsi PD ini ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah, jadi jangan takut ia tidak akan menyebabkan anda kena diabetis. Mungkin ada sesetengah ibu hamil yang tak berselera untuk makan apalagi meminum minuman bersusu. Jadi PD adalah pilihan terbaik kerana ia tidak ada rasa susu tapi rasa oren yang pada saya taklah manis.   

Bagi ibu yang menyusukan bayi pula kerap rasa letih atau haus yang amat sangat sebaik sahaja selesai memerah susu atau menyusukan bayi bukan ? Terutama ketika berpuasa. Jadi amallah PD pada malam berpuasa, berbuka dan bersahur, Insyallah anda tak jadi rasa letih yang melampau. Tapi bukan bermakna anda tak lapar atau dahaga dan ia juga bukan booster penyusuan tetapi selain ciri-ciri di atas, ia juga mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration dan menjaga sistem tubuh badan kita melalui menyeimbangkan air dalam tubuh ketika berpuasa/menyusukan bayi/mengepam/bekerja.


Mahu mencuba ? Hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...