Friday, July 13, 2012

Mahu mencari Sumber Pendapatan Sampingan ?

Anda seorang yang bekerja umpama keluar bertemankan embun yang masih menitik dan pulang berpimpinan dengan bintang dan bulan. Belum kering keringat, kernah anak-anak yang pelbagai dan masih dalam kategori bayi atau kanak-kanak perlu diladeni. Belum lagi tugasan rumah pula tidak pernah selesai sehingga anda pencen sekalipun. Hujung minggu anda sepeti 'satu kewajipan' kena pulang erumah ibu bapa sendiri atau mentua. Anda selalu terfikir mahu mencari ruang pendapatan tambahan kerana selalu nipis duit sebelum waktu gaji.. Seronok dengar cerita orang membuat dan menjual kek, biskut, kuih atau menjahit baju sebagai pendapatan sampingan. Tapi anda tak tahu mana mau cari ruang masa itu bagaimana.

Mungkin dengan menjadi Independant Shaklee Distributor pilihan yang baik. Saya mahu berkongsi pengalaman selama menjadi ahli dalam kumpulan ini. Tiada kerahan untuk menjual apalagi membeli produk dan menyimpan stok bawah katil. Konsepnya mudah, jika anda peminat tegar ESP, anda cerita tentang mengapa anda jadi tegar dengan ESP kepada kawan-kawan anda. Itu sahaja. Tiada 'janji yang molek-molek' keran tanpa berusaha keras duit tak akan bergolek-golek masuk ke poket.

Mahu tahu lebih lanjut ? Mahu sertai kumpulan kami ? Hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di nooazinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...