Monday, June 4, 2012

Set Kecantikan

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Set kecantikan atau lebih dikenali dengan nama Set D dikalangan pelanggan saya. Ia mengandungi Vitamin B, Vitamin C dan Vitamin E. Ia membantu anda yang mahu menambah seri kecantikan itu dari dalam. Bagi mereka yang menghadapi masalah kulit, ia adalah set asas untuk mengatasi masalah kulit yang dihadapi secara perlahan-lahan dan selamat.Bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi, apa kata tambah vitamin E dalam senarai suplemen yang anda ambil setiap hari. Sebab kita sebagai ibu selalu terlupa akan kecantikan diri sendiri. Pernah tak kita dengar statement begini.
"Perempuan ni cepat nampak tua dari lelaki, sebab telah beberapa kali bersalin, apa lagi menyusukan bayi"
Kan ?
Nak-nak bila suami lebih berusia dari isteri tapi si isteri pula yang kelihatan lebih tua dari suami. takut nanti bila berjalan bersama orang bertanya pada suami, ni kakak ke ? Eh! Tak mahu kan ? Saya pun tak mahu!

Jadi tambahkan Vitamin E, ia akan jadikan kulit ibu lebih 'glowing' sebab ia punya antioksidan yang menggalakkan pertahanan semulajadi melawan proses penuaan pra-matang dan melanjutkan hayat. Sebenarnya secara semulajadinya manusia mengalami penuaan akibat radikal bebas itu sendiri, tetapi peranan antioksida itu memperlahankan tindakan radikal bebas. Itulah yang dinamakan awet muda.

Vitamin E juga salah satu suplemen yang membantu mengurangkan jeragat dan jerawat. Gelaran glomour bagi Vitamin E juga adalah 'vitamin cinta' atau 'vitamin pengantin baru' kerana mampu mengatasi kedinginan yang biasa dihadapi oleh wanita yang telah melahirkan bayi.

Jadi, bila sebut kecantikan usah terbayang set skincare yang mahal-mahal, sebab ia hanya diluaran. Memang ia membantu tetapi kita bantu 'kecantikan' itu dari dalam dulu.

Mahu cuba ? Hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...