Friday, June 15, 2012

Gabungan Istimewa Vitamin E dan Ostematrix/Kalsium

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Malam tadi ibu atau bapa anda telefon dari kampung, bercerita tentang mereka selalu rasa sakit belakang*, lalu hujung minggu ni mungkin anda mahu pulang melawat ibu dan bapa ? Apa agaknya yang anda bawa untuk mereka ? Jika anda tercari-cari suplemen apa yang boleh diberi kepada mereka ? Saya cadangkan Vitamin E dan Kalsium/Ostematrix.

Vitamin E bukan saja sebagai agen antioksida, awet muda tetapi ia juga memainkan dalam mempertahankan fungsi otot dan saraf. Manakala Ostematrix bukan sahaja untuk tulang, tetapi ia punya peranan dalam membantu otot berfungsi dengan baik. Malah ia juga membantu untuk dapat tidur yang lebih nyenyak dan mudah untuk bangun pagi. Oleh sebab itu ia terbaik untuk mengurangkan sakit belakang*.

Selain itu bagi mereka yang kerap sakit tumit tak kira kiri atau kanan* juga boleh mencuba dua produk ini. Pengamalan secara konsisten akan nampak hasilnya.

Ia juga sesuai untuk kita hadiahkan kepada suami, sebab biasanya lelaki sukar mahu mengamalkan vitamin apatah lagi dalam jumlah yang pelbagai bukan ? Jadi dua jenis vitamin di bawah adalah cukup baik sebagai satu permulaan.
Mahu mencuba ? Hubungi saya ditalian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...